Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokauppa

Suoramyyntisummit-sivuston verkkokauppa on yrityksen Weiss Vision 1805572-0 (jäljempänä Verkkokauppa) hallussa. Verkkokaupassa myydään digitaalisia tuotteita ja valmennuksia. Digitaaliset tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan sähköpostiin ja ne ovat saatavissa kirjauduttaessa sisään alustalle. Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valmennuksien ajankohdista sovitaan asiakkaan kanssa sähköpostitse. Valmennuksissa ja livetapahtumissa on tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen ensimmäisen valmennuskerran jälkeen, rahat palautetaan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Maksut

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Immateriaalioikeudet

Verkkokaupan Palvelun puitteissa käyttäjälle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Verkkokaupalle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksi käyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Verkkokaupan antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Palvelimen ja Palveluiden sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja immateriaalioikeuksilla. Et saa kopioida, muokata, levittää tai millään muullakaan tavalla käyttää hyväksesi tekijänoikeuden tai yksinoikeussuojan alaista Palvelussa saatavilla olevaa materiaalia, ellet ole saanut tähän oikeudenhaltijoiden nimenomaista suostumusta.

Verkkokurssilla asiakkaalle annettavat tiedot ja ohjeet perustuvat luottamukselliseen tietoon ja tietotaitoon, joka on Verkkokaupan yksinomaista omaisuutta. Edellä tarkoitetut ohjeet ja muu aineisto annetaan Palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Verkkokaupalle tekijänoikeus-rikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.